Nago flicka mi varenda forbund tillsamman nar jag var 20 ar alderstigen kande sig ick bekraftad utav undertecknad

Nago flicka mi varenda forbund tillsamman nar jag var 20 ar alderstigen kande sig ick bekraftad utav undertecknad

Att do flesta dispyt sam kiv beror villi missforstand alternativt tavla i kommunikationen befinner sig do majoritete overens ifall. Nagot som daremot kan befinna forodande i karleksrelationer befinner sig att saken dar foren eller bagg ick kanner sig bekraftade och alsklin av sin kompanjon.

andock mi kande ja bekraftad fran henne. Anledningen varje att vi behovde erkannande gallande fullstandig skild taktik. Hennes metod att bliv bekraftad var att partnern klar op sig stundtals, villig skanker blomste stundtals sam beromde henne stav sitt kladval sam yttre. Det ma vasnas ytligt skada hon var alltsamman ovrigt an fafang ino anna. Hon hade fullstandig latt nago synli karleksstrategi darfor att kanna sig omtyckt och alskad. Karna fason att bliv bekraftad samt omtyckt varenda, sam ar aven fortsattningsvis, att sjalv behover hora fran min medspelare att hon alskar undertecknad och fa komplimanger forsavit mina egenskaper intermittent. Mig ager ett sakallad auditiv karleksstrategi.

Vi tenderar att intyga var kompanjo villig samma taktik saso vi sjalva vill bli bekraftade, speciellt ifall vi befinner sig omedvetna forsavitt underben var delagare vill. Ino centru fall tillsamman saken da tjejen befinner si att sjalv gav henne komplimanger forsavit hennes egenskaper, sa att jag alsklin henne sam gren latar mo henne (sjalv spelade musik villig den tiden). Sjalv gav ungefa ingen synlig erkannande vilket hon behovde. Bade jag sam hon vart omedvetna forsavit detta konceptet.

Hon daremo kladde sam sminkade ofta upp sig for att vi skulle traffa, samt varje avsiktlig forsavit kladesval i anna. Jag kommenterade ungefar aldrig sam sag sallan att hon gjorde det. Hon gav undertecknad aven komplimanger i retu och sa att hon alskling jag vilket gjorde att sjalv varenda tillfredsstalld sam tyckte det mesta vart bra.

Relationen tog final, och e av skalen var att hon ej kande sig bekraftad. Nagra ar framti nar sjalv gick grima NLP-utbildning sa kunde sjalv begripa varfor.

Herre kan separera in det inom vara fem grundsinnen uppenbarelse (visuell), horsel (auditiv), kansel (kinestetisk) darborta arom sam smak aven ingar i saken da sistnamnda.

chile brides

Do flesta har en modern sinne saso dom behover bliva bekraftade inom. En pusselbit har ocksa e sekundart sinne, det vill knysta de vill ocksa bliva bekraftade tillika villig det andra sinnet andock inte oforandrad viktigt sasom det primara alternativt behover ej identiska hog tak.

Dom flesta uppskattar att sin delagare bekraftar mer an enkom sitt primara samt sekundara, skad det vi ar omoder postum befinner si va n ej kan existera inte med i nago relation.

Grima primara takti befinner sig att fa auditiv konfirmation it komplimanger samt lyssna pa att mig befinner sig alskad

Visuell karleksstrategi Vill att du klar upp dig ibland, sarskild art bruten ogonkontakt, ger blommor, bryr dej forsavit ditt utseende, inreder och prydligt i hemmet, sta si frascht, fa komplimanger darfor at hen anstranger sig att kolla fint ut och/eller ovrigt visuellt. Tycker om att aka pa resmal tillsamman fin utsikter och platser.

Auditiv karleksstrategi Vill lyssna p att hen befinner sig omtyck och uppskattad, erhalla komplimanger, lattstott stav tonlagen samt hur ni anser don och/eller annat auditivt.

Kinestetisk karleksstrategi Hen vill bli paverka fysiskt (emellanat villi specifika stallen kungen kroppen), atnjuta massage, att n utfor foremal sta hen, skanker gavor sasom dofta alternativ smakar gott t.ex. doftljus och lala, att du luktar smakligt, att hemmet dofta bra, att ni bjuder villig delikat bajskorv och/eller andra kinestetiska foremal.

Min sekundara klokt beraknande befinner si kinestetisk i form utav vidroring inom ansiktet. Alltsammans ovrigt ar angenam och samtidigt ick slutlig darfor att jag skall uppfatta ja omtyck samt uppskattad it min kompanjo.

Vilket alternativt vilka foredome ovanfor behover du for att beror dej omtyck samt uppskattad? Forsavit ni ick fick en annan erkannande av din kompanjon, vilket alternativ vilka klarar du dig inte inte me ino nagon forhallande?

Enklaste befinner si att be om nagot hur sa hen behover. Andra indikationer kan existera att betrakta baksida av underben din medspelare gor darfor at faststalla de. Jag har tva vanner saso befinner sig tva. Saken da forena behover lyssna pa a sin pojkvan att hon befinner si omtyckt, samt han behover beroring for att berora sig alskad. Mi pratade tillsammans dom stav mang av ar efterat och han kande sig bekraftad eftersom han fick ofta vidroring av henne darfor han gav henne ofta beroring. Han fick samt ofta komplimanger vilket han emellertid tyckte varje onodigt. Hon fick valdigt en aning auditiv konfirmatio. Hans tankegang varje ”Jag har ju sagt att mig alskar henne och sjalv uppg mo forsavitt det forandra sig.” Daremot sa insag han antlige att det vore fint att dessutom faststalla henne utifran baksida av underben hon behover. De inneha varit tillsammans i ovan 10 ar sa nagonting riktigt gor do ino vilket fall.

Mig kanner til ett fruntimmer saso hade valdigt komplicerat att minna att konfirmera sin hane med glosa. Hon var mer kinestetisk och han auditiv. Hennes resolution vart att skriva ne i almanackan och paminna sig allena ibland att beratta att hon alskar honom.

Ja det later oromantiskt sam mig skulle tillverka svar att skapa villig det sattet allena. Andock det funkade for henne samt sin karl, bada vart nojda. Hon alskling ju sin herre samt visade det spontant vi rora vid, paminnelsen gjorde blott att hon ocksa lade till orden, villi det sattet var det aldrig konstlat.

E takti jag gjorde ino nago forhalland varje att mi bade bekraftade min medspelare tillsamman ord (min karleksstrategi) medan som sjalv holl hennes labb (hennes behov itu vidroring).

Tufft att bidraga ett over lag namnd. Sjalv varje ihop tillsammans nago stav nagra ar efterat samt vi gjorde stop ungefar fyra manader framti. Vi hade mottaglig samtal forsavitt vad bada behovde skad hon tyckte inte att hon behovde betyga jag tillsammans ord darfor sjalv bo fatta hur sa hon kande likva. Sjalv kande mig obekraftad sam hon upplevde undertecknad saso storande for att mi kande det, vilket gjorde att vi kom fram till beslutet att bega fullbordande tillsammans varandra.

Vi blir bekraftade pa skilda fason

Vart begriplig tillsamman din medspelare underbe n behover sam belys vikten itu att du tillats det. Astadkommer detsamma at din medspelare saklart.

Undersok hur sa n solo behover. Om n age nagon kompanjon odla informera forut hen vad ni behover samt undra va hen behover. Kan handa bekraftar d allareda varandra optimalt, kan handa finns det plat darfor att accelerera eller avtaga nagot, handla annorlund eller utoka satten att betyga varandra.

Vill n besta osviklig kungen att du tillat all inlagg odla kan du subskriber samt ringa samtliga nya kommentar live i mail-korgen. Intrada villig startsidan pa bloggen och scrolla ned f gallande sidan sam skriv in ditt benamnin och mej ino formularet.