5 ra – odla anordnar ni saken dar perfekta picknicken

5 ra – odla anordnar ni saken dar perfekta picknicken

Mirakel sommarens soligaste dagar finns det ringa prylar sasom befinner sig likadan trevliga som ett ratt fint picknick. Med en picknick blir mojligheterna oandliga; ni valjer personligen platsen, sallskapet, maten samt drycken. Vare sig du vill betrada picknick dejt, fixa en fodelsedagsfirande utomhus eller hylla midsommar sa ager vi tipsen som hjalper de att fixa hederlig din drompicknick. Med dessa tips ino atanke skapar du nago outplanli picknick tillsamman i narheten av samt betuttad fylld utav fantastisk mat, flabba, sam en riktigt aptitlig stamning sasom varar rumpa mo skymningen.

Ledtrad 1: Valj dag sam lage noggrann

Final ogonen och tank dej ett gron sommarang, ett behaglig bris av havet, ljudet fran vagorna saso slar kontra bryggan… Det finns smakligt forsavit perfekta picknickplatser inom ditt naromrade, odla tank minutiost ut varthan n vill betala din picknick! Antagligen vill ni gripa med de nagon pava bubbel samt en aning bra plockmat at nagon overgan, alternativt odla vill du handla familjen lite bonus fryntlig tillsamman en gosig picknick gallande nagon hage i narheten? Kansk, i jakten pa picknickplatser ganska n hittar kommand smultronstalle. Nar ni gott tankt ut din picknickplats borde du begrunda en aning villig vilken dag samt tidrymd du skal bidraga de ut. Nago kvallspicknick kan befinna nago jatte- romantisk upplevelse, men det befinner sig evig fint att ejakulera rustad med myggspray sam lite varmare klader. Tank ovan vilket vader ni vill hava villig din picknick sam patraffa ett lampad dag.

Tips 2: stuv smart tillsammans nago picknickryggsack!

Det andra tipset innefatt packningen. Saken dar klassiska bilden it nagon picknick inkludera ick sallan kvinnor brasiliansk nagon picknickkorg. Nago picknickkorg ma vara kopiost tjusig, men saken dar kan idelige bli mycket svarmodig att bara gallande, speciellt om herre ska stuv med massor mat. Vill herre istallet kanka sin fodoamne kungen e komfortabel metod ar en picknickryggsack e precis finfin alternativ. Hos Dorre hittar ni manga fantastiska ryggsackar. Vi age bland ovrig picknickryggsacken “Peri” forut tvenne och picknickryggsacken “Pari” stav fyra personer. Ino bagge ryggsackarna tillats n glas, matbestic och tallrikar ocksa e grandiost innerfack i aluminium darbort maten halls kyld pa varma dagar. Bagge ryggsackarna finns att forvarva i bla eller dyste kulo och blir avsevart stilrena accessoarer.

Rad 3: Ta tillsamman nagon blaffig picknickfilt

Innan n skanke dej ivag bor ni fanga tillsammans de en noga picknickfilt. Nago finfin picknickfilt skall ick endas existera go att sitta kungen, den skall ocksa kunna desertera manga mannisko. En sann ordentlig picknickfilt skal ocksa bevara dig till grasflackar och vata. Hos oss hittar ni nago traditionell picknickfilt tillsamman extra alltsamman, namligen picknickfilten fran Innoutdoor. Saken dar befinner si mycket klassiskt attraktiv inom marin och vitrutigt typexempel samtidigt sasom den effektivt skyddar dej av det vata graset.

Rad 4: Bjud villi briljant picknickmat

Nar det kommer mot picknickmat behover n inte ga overstyr. Duktig picknickmat ar sannerligen ofta mer eller mindre oansenlig! Forslag villig fortjanstfull picknickmat befinner sig simpla men frascha sallader, wraps, skar, frukt samt varfor ick en aning bullar alternativ nagon termos tillsammans jav? Nago pastasallad ar ett klassiskt valmojlighet saso promenerar att greja pa atskillig satt samt sasom uppskattas utav hela familjen. Mojligheterna befinner si flertal. Amna n formedla dej ivag pa ett midsommarpicknick kan ocksa tidlos svensk person hogtidsmat sasom kallrokt lax, stromming, potatissallad sam kottbullar existera ratt trivsamt att hava tillsammans sig. En tips sta saken da oster sam vinintresserade ar ostbrickan “Oline” med ostknivar saso lat kan tas med inom ryggsacken. F goda ostar samt en gott vin skapar hela tiden nagon ombonad anda samt kan befinna en duktig val kungen matsack till ett kvallspicknick.

Ledtrad 5: kylskap drycken villig picknicken

Vare sig du vill hava tillsamman dej nagon butelj rodtjut eller ett pava lemonad befinner si det evig nago finemang plan att kyla drycken ordentligt. Hos Dorre hittar du e flera praktiska kylvaskor. En i synnerhet ra befinner si att anskaffa nagon flaskvaska som befinner sig speciellt framtagen darfor at kold dryck. Vara flaskkylare av Flynn samt Innoutdoor befinner sig ett pa utmarkta flaskvaskor saso befinner si lindr att bara tack vare forsvinna bekvama axelremilj och kompisa glada nar n bjuder de dar gallande super kyld forfrisknin i sommarens varm.

Vi pa Dorre onskar dig nago ljuv sommar fullproppad tillsammans garv, salta havsbad sam saklart massa underbara picknickar tillsammans varda samt betuttad. Hos oss hittar du atskilliga produkter mo picknicken, drinkvallen, grillkvallen eller frukosten ino solen. Vill n finna mer inspiration infor sommaren? Traff var inspirationssida darfor att gripa del av mer vink. Age ni annu flera fragor om nagon fran vara produkter ar n hett valkommen att kontakta oss.